Flat White

A Flat White egy kávékülönlegesség, mely az utóbbi években meghódította a kávérajongók szívét világszerte, így nem meglepő, hogy a Lechner Kávéház is büszkén kínálja ezt az izgalmas és ízletes italt.

Mi is az a Flat White?

A Flat White eredetileg Ausztráliából és Új-Zélandról származik, de hamarosan a világ többi részén is népszerűvé vált. Ez a kávéital a középút a cappuccino és a latte között, kiválóan egyensúlyozva az erős espresso ízét és a krémes tejhabot.

Hogyan készül?

A Flat White elkészítése során először egy erős espresso kerül a csészébe. Ezt követi a meleg tej, melyet úgy habosítanak, hogy finom tejhabréteg képződjön a kávé tetején. A Flat White titka éppen ebben a tökéletes egyensúlyban rejlik: a tej és az espresso aránya ideális, így minden kortyban élvezhetjük mindkét összetevőt.

Az ízélmény

A Flat White kávé krémes textúrájával és mély, gazdag ízével hívja fel magára a figyelmet. Az erős kávébázis és a selymes tejhab tökéletes harmóniát alkotnak, így minden korty egy valódi élmény.

A Lechner Kávéházban

A Lechner Kávéház elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű kávékülönlegességeket kínáljon vendégeinek. A Flat White italunk nem csupán egy kávé, hanem egy élmény, amely ötvözi a tradíciót és az újítást.

Látogasson el a Lechner Kávéházba!

Ha Ön is kíváncsi a Flat White ízére, látogasson el a Lechner Kávéházba Kecskemét Kossuth tér 1. szám alatt. Itt szakértő baristáink gondoskodnak arról, hogy minden kávérajongó megtalálja az ízlésének megfelelő italt.

A Flat White nem csupán egy ital, hanem egy kávékultúra része, amelyet érdemes felfedezni és megosztani. Legyen részese ennek az izgalmas kávéútnak a Lechner Kávéházban!